foto

Øystein Mamen

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Barn
Fun Factory
The Love Europe Project
2017 Fanny
Pravidla pro všechno
Z balkónu
2014 Elsk meg
Foul
Proti přírodě
2013 Burger
2011 Hora
2010 Samaritán
2009 Yatzy
2008 Sommerhuset

TV seriály

2017 Okupace (TV seriál)
Říjen (S02E03)
Září (S02E02)
Srpen (S02E01)

Dokumentární

2017 Dětství
2014 Hodná holka
Kathedralen der Kultur
2012 De andre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky