foto

Julija Agafonova

  • nar. 18.6.1981 (39 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Pozdňaja ljubov (TV film)
2007 Slušaja tišinu

TV seriály

2020 Novaja žizň (TV seriál)
2019 Černov (TV seriál)
2018 Žena s togo sveta (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Pro zavetnyj traktor i děla serděčnyje (S02E60)
Staršaja sestra (S02E59)
Za vsjo nado platiť! (S02E58)
další epizody (52)
2012 Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Ben Venuto (E63)
Čas Volkova (TV seriál)
Merilin Monro (S01E03)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky