foto

Natalja Korennaja

  • nar. 6.8.1974 (45 let)
    Severomorsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Startap
2006 Palač (TV film)
1999 Umirať legko
1995 Pribytije pojezda

TV seriály

2018 Novyj čelovek (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Majja (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Klad (S01E04)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zoloto (S04E02)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Večerinka (E09)
Dikij (TV seriál)
Čistaja rabota (S02E20)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Psichoanalitik (E58)
Papiny dočki (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Zver (S01E10)
Advokat (TV seriál)
Černyj čelovek (S04E10)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dvojnaja ošibka (S01E13)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky