foto

Stěpan Abramov

  • nar. 7.1.1985 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ďaďa Saša
2017 Ljubov na vyživanije (TV film)
2016 Děňgi
2014 Chelovek-dobro
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2006 Tranzit

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2015 Pochiščenije Evy (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Ochota (S02E11)
Gavajskaja roza (S02E10)
další epizody (12)
2013 Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Svidětěl (S01E10)
Mišeň (S01E09)
další epizody (11)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
2010 Interny (TV seriál)
2007 Katěrina (TV seriál)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij urok (S05E23)

Dokumentární

2006 Ikony moci (TV seriál)
2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky