foto

Vadim Afanasjev

  • nar. 3.12.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Čudo
2010 Kompensacija
2009 Skoro vesna
2007 Putování s domácími zvířaty
2005 Ljubi meňa (TV film)

TV seriály

2015 Dudočka krysolova (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2013 Dělta (TV seriál)
Klad (S01E04)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubijstvo na děsert (S05E01)
Ochota na tichoňu (S04E13)
2005 Soldaty 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky