foto

John Dennis Johnston

  • nar. 10.11.1945 (72 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lady Belladonna's Tales From The Inferno
2010 The Gertrude Stein Mystery or Some Like It Art
2006 The Problem with Percival
2003 Black Listed
2002 Žhářka 2 (TV film)
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1999 Očistec (TV film)
1998 Joseph's Gift
Ve stínu sekvojí
1997 Snide and Prejudice
1996 Drahocenný nález
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
Zálesák
1995 Divoký Bill
Procházka v oblacích
Ve jménu cti (TV film)
White Dwarf (TV film)
1994 Art Deco Detective
Přepadení na východě
Wyatt Earp
1992 V nejlepším zájmu dětí (TV film)
Vražedkyně (TV film)
Zázrak v divočině (TV film)
1991 Horečka (TV film)
1990 Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1989 Růžový Cadillac
Spojení
1988 Longarm (TV film)
Západ slunce
1987 Dítě štěstěny
Extrémní předsudek
1985 Beze stopy (TV film)
Bledý jezdec
Maso a krev
Můj příliš hříšný život (TV film)
1984 Nebezpečné tajemství
Ohnivé ulice
1983 Riding Fast
Zóna soumraku
Šerif z pouti (TV film)
1982 48 hodin
Ambush Murders, The (TV film)
Executioner's Song, The (TV film)
Jekyll a Hyde: Totální proměna
V dosahu bestie
1981 Cestou necestou
Jak zemřel Randy Webster (TV film)
1979 Dear Detective (TV film)
Růže
1978 Jordan Chance, The (TV film)
KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)
Steel Cowboy (TV film)
1977 Annie Hallová
Blízká setkání třetího druhu
1976 I Want to Keep My Baby! (TV film)

TV seriály

2013 Policajti z L. A. (TV seriál)
Off Duty (S05E05)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
The Benders (S01E15)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 The Tick (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
1993 Ned Blessing: The Story of My Life and Times (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Už se nikdy nebudu smát (S02E02)
1988 MacGyver (TV seriál)
Ohrožený druh (S03E19)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Jak hláskuješ pomstu? (S02E11)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Bret Maverick (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Nashville 99 (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace