foto

Igor Vorobjov

  • nar. 19.2.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jejo zvali Mumu
2012 Zoluška
2011 Bugy
2009 Samyj lučšij film 2
2008 Platon
2007 07-j meňajet kurs
Polnoje dychanije
2006 Fartovyj
Vy ně ostavite meňa
2004 Posylka s Marsa
2003 Kak by ne tak (TV film)
2002 Raskaljonnaja subbota
2000 Redakcija (TV film)
1997 Bědnaja Saša
1995 Zolotoje dno
1994 Chagi-Tragger
1993 Ja chotěla uvideť angelov
Jonathan z kmene medvědů
1992 American Boy
Velikij muravinyj puť
1991 Prival strannikov
1990 Aferisty
Sukiny děti
1989 Iz žizni Fjodora Kuzkina
Lovkač i Chippoza
Šag
1988 Klad (TV film)
Za vsjo zaplačeno (TV film)
1987 Muž z bulváru Kapucínů
1982 Nedokážu se rozloučit

TV seriály

2018 Iščejka 3 (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
2016 Lučik (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Talisman (S02E06)
2013 Dělta (TV seriál)
Geněral (S01E08)
Otěc (S01E02)
Puť v děltu (S01E01)
Pasečnik (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Těň otca (E03)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Kukušonok (E07)
2009 Dikij (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E06)
Dve sestry 2 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Probužděnije (S02E10)
Košmary (S02E09)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Ikona (S02E11)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Živopisnaja Avanťura (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Advokat (TV seriál)
Točki nad i (S02E03)
2001 Syščiki (TV seriál)
Strasť (S01E05)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace