foto

Peppe Lanzetta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Due soldati
2015 Spectre
2008 'O professore (TV film)
Marcello Marcello
2005 Neviditelné děti
2003 Gli indesiderabili
2001 Přebytečný člověk
2000 Aitanic
1999 Non lo sappiamo ancora
Tifosi
1998 Teatro di guerra
1995 L’amore molesto
1989 Francesco
Scugnizzi
1988 32 dicembre
1987 Il Burbero
1986 Obchodní domy
Profesor

TV seriály

2021 Mina Settembre (TV seriál)
2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky