foto

Stefania Barca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Velká nádhera
2012 Il paese delle piccole piogge (TV film)
2011 Il cuore grande delle ragazze
2003 Ti spiace se bacio mamma?
2002 I banchieri di Dio
2001 Donne di mafia (TV film)
Mari del sud
Přebytečný člověk

TV seriály

2007 Lady detektiv (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2001 Casa famiglia (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Ricominciare (TV seriál)
1998 Costanza (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky