foto

Stefania Barca

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Velká nádhera
2012 Paese delle piccole piogge, Il (TV film)
2011 Il cuore grande delle ragazze
2003 Ti spiace se bacio mamma?
2002 I banchieri di Dio
2001 Donne di mafia (TV film)
Mari del sud
Přebytečný člověk

TV seriály

2007 Lady detektiv (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2000 Casa famiglia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
Ricominciare 1 (TV seriál)
1998 Costanza (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace