foto

Boris Chvošňanskij

  • nar. 17.2.1968 (51 let)
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mědnyj vsadnik Rossii
2018 Oljuška (TV film)
2014 Poslednij vagon. Vesna
2013 Odnoklassnicy (TV film)
Prostaja děvčonka (TV film)
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2011 Zolotyje něbesa (TV film)
2010 Jolki
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
2008 Kačeli
2003 Ruské impérium: Začátek 3.

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
Odna lož na dvoich (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
Prysluha (TV seriál)
Šachmatnaja koroleva (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Kačeli (TV seriál)
Oskolki (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (27)
Kuba (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Svodnyje sjostry (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Ljubovnaja set (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Dolžnica (S02E01)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vypusknicy (S02E07)
Mečta (S02E06)
Elitnyj otdych (S02E05)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Predvzjatoje rassledovanije (E24)
Semejnoje dělo (E23)
Dělo na vysšem urovně. Prodolženije (E22)
další epizody (24)
Něbesnyj sud (TV seriál)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Podpolnyje igry (S02E26)
další epizody (7)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Virtuoz (S03E11)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Belyj son (S03E16)
Šou prodolžajetsja (S03E14)
další epizody (8)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
Černyj čulok (S02E10)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Poklonniki (S05E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kover (S07E01)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 3 (S04E03)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strachovočnyj variant (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky