foto

Alexandr Arsentěv

  • nar. 31.10.1973 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Novogodnij express (TV film)
2017 Sekret neprystupnoji krasuni (TV film)
2013 Posledňaja žertva
2012 Novogodňaja žena (TV film)
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
2010 Jolki

TV seriály

2018 Solomennyj ženich (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Vojna i mir suprugov Torbejevych (TV seriál)
2016 Vernosť (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
2014 Polosa otčužděnija (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Aktěr (E18)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
2011 Ja doždus (TV seriál)
SK (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razbitoje serdce (S02E08)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žadnosť (S02E02)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dětěktor lži (S02E01)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (S03E11)
Oborotěň (S02E12)
Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky