foto

Michael Nardelli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas in Homestead (TV film)
Hostile Border
The Tribe
2014 Chu and Blossom
2012 Grassroots
The Collection
2011 Další šťastný den
Hyenas
2005 Vítězný hřebec

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Na útěku (S01E02)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
Try, Try Again (S01E05)
Ring True (S01E04)
Nashville (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Get Me Out of Here! (S08E06)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl vychovatelem (S04E14)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2004 Quintuplets (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace