foto

Michael Nardelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rushed
2016 Christmas in Homestead (TV film)
Hostile Border
The Tribe
2014 Chu and Blossom
2012 Grassroots
The Collection
2011 Další šťastný den
Hyenas
2005 Vítězný hřebec

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
Chapter Eight (E08)
Chapter Seven (E07)
Chapter Six (E06)
další epizody (7)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Na útěku (S01E02)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
2013 Pomsta (TV seriál)
Victory (S02E17)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
Try, Try Again (S01E05)
Ring True (S01E04)
Nashville (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Pokání (S02E07)
Iluze (S02E06)
Odpuštění (S02E05)
další epizody (7)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Get Me Out of Here! (S08E06)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl vychovatelem (S04E14)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Agro (E03)
2004 Quintuplets (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
Chapter Eight (E08)
Chapter Seven (E07)
Chapter Six (E06)
další epizody (8)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
Chapter Eight (E08)
Chapter Seven (E07)
Chapter Six (E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky