foto

Mathieu Demy

  • nar. 15.10.1972 (48 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Les Dominos
2019 Poušť
2016 Seances
2015 Being Flat
2014 Max et Lenny
2013 Les conquérants
2011 Americano
Klukanda
L'Art de séduire
Les insomniaques
2010 Colère (TV film)
Mes chères études (TV film)
2009 La Fille du RER
2008 Velké alibi
2007 Le temps d'un regard
Mélodie de la dernière pluie
2006 10 dní před katastrofou
Lisa et le pilote d'avion
Miluješ-li mě, následuj mě
Poslouchej čas
2005 La bourde
Un fil à la patte
2004 Mlčenlivost
2003 Mister V.
Nos enfants chéris
2002 Aram
Nový Jean-Claude
2001 Bůh je velký - já ne
Ce qui compte pour Mathilde
Folle de Rachid en transit sur Mars
Les Acteurs anonymes
2000 Banqueroute
Combat d'amour en songe
Détour, Le (TV film)
La Chambre obscure
Prodavači písku
Quand on sera grand
1999 Mes amis
1998 Jeanne a skvělý chlapík
Le New Yorker
1997 Dědictví z Las Vegas
Mon copain Rachid
1996 Vive le cinéma!
1995 Hillbilly Chainsaw Massacre
Sensuels, Les (TV film)
Sto a jedna noc
1993 À la belle étoile
1988 Mistr kung-fu
Spiritistický stoleček
Tři vstupenky na 26.
1981 Documenteur
1977 Jedna zpívá, druhá ne

TV seriály

2019 Ils étaient dix (TV seriál)
Mythomaniac (TV seriál)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2007 Myster Mocky présente (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
Dreyfusova aféra (TV seriál)

Dokumentární

2008 Agnesiny pláže
1995 L'Univers de Jacques Demy
1988 Jane Birkinová očima Agnes Vardové
P.O.V. (TV seriál)
1987 La marche du siècle (TV seriál)
1980 Mur murs

Režijní filmografie

Filmy

2011 Americano
2005 La bourde
2001 Plafond, Le

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Americano
2005 La bourde

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky