foto

Mathieu Demy

  • nar. 15.10.1972 (45 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Seances
2015 Being Flat
2014 Max et Lenny
2013 Les conquérants
2011 Americano
Klukanda
L'art de séduire
Les insomniaques
2010 Colère (TV film)
Mes chères études (TV film)
2009 La Fille du RER
2008 Velké alibi
2007 Le temps d'un regard
Mélodie de la dernière pluie
2006 Lisa et le pilote d'avion
Miluješ-li mě, následuj mě
Poslouchej čas
10 dní před katastrofou
2005 La bourde
Un fil à la patte
2004 Mlčenlivost
2003 Mister V.
Nos enfants chéris
2002 Aram
Nový Jean-Claude
2001 Bůh je velký - já ne
Ce qui compte pour Mathilde
Folle de Rachid en transit sur Mars
Les Acteurs anonymes
2000 Banqueroute
Combat d'amour en songe
Détour, Le (TV film)
Chambre obscure, La
Les marchands de sable
Quand on sera grand
1999 Mes amis
1998 Jeanne a skvělý chlapík
New Yorker, Le
1997 Dědictví z Las Vegas
Mon copain Rachid
1996 Vive le cinéma!
1995 Hillbilly Chainsaw Massacre
Les cent et une nuits de Simon Cinéma
Sensuels, Les (TV film)
1993 À la belle étoile
1988 Spiritistický stoleček
Tři vstupenky na 26.
1987 Mistr kung-fu
1981 Documenteur
1977 Jedna zpívá, druhá ne

TV seriály

2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Dokumentární

2008 Agnesiny pláže
1995 Univers de Jacques Demy, L'
1988 P.O.V. (TV seriál)
1987 Jane Birkinová očima Agnes Vardové
La marche du siècle (TV seriál)
1980 Murs, murs

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Americano
2005 La bourde
2001 Plafond, Le

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Americano
2005 La bourde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace