foto

Riina Hyytiä

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Tatu a Patu
2015 Tábor pro dospělé
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2009 Toinen jalka haudasta
2006 Keisarin salaisuus
Král telenovely
2005 Holka, ty jsi hvězda
2003 Hymypoika
1997 Pinkee Onneli (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Next Level (S02E08)
Marseilles (S02E07)
Itsekäs paska (S02E06)
další epizody (8)
2017 Hráč: DragonSlayer666 (TV seriál)
Jönköping (S01E08)
SparrowKillers (S01E07)
Bileet (S01E06)
další epizody (8)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Sisaret (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
2000 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1999 Jatkoaika (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Keisarin salaisuus
2005 Itse valtiaat - Agenttimusikaali (TV film)
2003 Itse valtiaat - Kuningasmusikaali (TV film)
2002 Itse valtiaat - Avaruusmusikaali (TV film)
1997 Pinkee Onneli (studentský film)

TV seriály

2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Dokumentární

2003 Näin tehdään Itse valtiaat (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Pinkee Onneli (studentský film)

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Dokumentární

2003 Näin tehdään Itse valtiaat (TV film)

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)

Scénografická filmografie

Filmy

1997 Pinkee Onneli (studentský film)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Suojelijat (TV seriál)
Arto - aja, automies, aja! (E02)

Dokumentární

2003 Näin tehdään Itse valtiaat (TV film)
Näin tehtiin Hymypoika (TV film)

Host

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace