foto

Jürgen Rothert

  • nar. 1936
  • zem. 2007
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Vier Verrückte (TV film)
1989 Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Schluck und Jau (TV film)
1987 Ganz in Familie (TV film)
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
1984 Die unwürdige Greisin (TV film)
Koritke (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
1976 Divoká kachna
Schließt mir nicht die Augen (TV film)
1971 Osvobození III - Směr hlavního úderu
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
1964 Viel Lärm um nichts
1959 Zboží pro Katalánii
1958 Der Prozeß wird vertagt
1953 Kleine und das große Glück, Das

TV seriály

1984 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Der Kaiser und der Schuster (divadelní záznam)
1987 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky