foto

Tim Hoffmann

  • nar. 16.1.1943 (76 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1984 Der Trichtermann (TV film)
Die unwürdige Greisin (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Princ za sedmero moři
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1980 Recht seriöser Herr, Ein (TV film)
XYZ - Ein Spiel zu Dreien (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschenkt ist geschenkt (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1977 Ein irrer Duft von frischem Heu
1976 Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
Wer das Unglück meistert, findet das Glück (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Nummer zu groß (TV film)
Proč se nemohu chovat slušně ?
Unser blaues Dach (TV film)
Visa für Ocantros (TV film)
1973 Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Báječná žena (TV film)
1971 Alfa 1
Artur Becker (TV film)
Überlistete König, Der (TV film)
1968 Die Sanften vom Don (TV film)
1967 Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Schwester (TV film)
Schönes Weekend, Mister Bennett! (TV film)
1965 Eiche und Angora (TV film)

TV seriály

1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky