foto

Jürgen Reuter

  • nar. 29.1.1941 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hranice zoufalství (TV film)
Láska na Kubě (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Monster (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
1994 Skleněný dům (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
Sonnenwende (TV film)
1990 Drachensaat (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
1988 In einem Atem
Passage (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
S pocitem viny (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn zwei sich streiten (TV film)
1983 Aufbruch - Verrat - Hoffnung (TV film)
Berühmte Ärzte der Charité: Die dunklen Jahre (TV film)
Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Pardon, die Leiche bin ich (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Regine oder Die Falle (TV film)
1978 Achillesferse
Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Die Urlauber (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Das Verhör (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Die zertanzten Schuhe (TV film)
Sněhulák pro Afriku
1976 Der Mörder (TV film)
1975 Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Mit dem Feuer spielen (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1972 Juliána
Lützower
1971 Zeitgenossen
1968 Die Wolkenstürmer (TV film)

TV seriály

2000 Die Sonnenlanze (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
1995 A.S. (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace