foto

Carl-Hermann Risse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1998 Das Mambospiel
1992 Karlakórinn Hekla
Miraculi
1988 Mit Leib und Seele
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Autoškola
Die Herausforderung (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Startfieber
1985 Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
Weiße Wolke Carolin
1983 Der entführte Prinz (TV film)
Olle Henry
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
Zpráva slepeckým písmem (TV film)
1982 Benno macht Geschichten (TV film)
Dein unbekannter Bruder
Familie Rechlin (TV film)
Muž z lodi Cap Arcona (TV film)
1981 Sturz, Der
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Glück und Glas (TV film)
Ich will nach Hause (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
Risiko (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Haus am Meer (TV film)
Ein Kinderheim (TV film)
Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Das Ende vom Lied (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn die Karre nicht läuft (TV film)
Die Forelle (TV film)
1975 Der goldene Elefant (TV film)
Polizeiruf 110 - Heiße Münzen (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Für die Liebe noch zu mager
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Das 109. Experiment (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Alleingang (TV film)
1971 Die Pulverprobe (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafversetzt (TV film)
Pawluscha (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Auf der Rennbahn (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich brauch' kein Kindermädchen (TV film)
1968 Baron Münchhausens Tochter (TV film)
Geschichte vom tapferen Schneiderlein, Die (TV film)

TV seriály

1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky