foto

Nate Dushku

  • nar. 8.6.1977 (42 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Art = (Love)²
2009 Blood Night
2008 Vraždy podle abecedy
2006 The Last Supper
Švédská trojka
2005 Zodiak
2004 Reverie
2003 Learning Curves
My Dinner with Jimi
2002 Klan upírů
Nejslabší! Máte rakev!
2001 Elita
Wolf Girl (TV film)

TV seriály

2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2005 Volání mrtvých (TV seriál)
In the Dark (S02E03)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Morning After (S01E07)
1999 Angel (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dear Albania

Producentská filmografie

Filmy

2018 Mapplethorpe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky