foto

Anja Schiffel

  • nar. 1977
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Damian (TV film)
2017 Der namenlose Tag
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
Das weiße Kaninchen (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
Stavanger
2012 Jeder Tag zählt (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Such(t) nach Glück (S03E08)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Der Verrat (E04)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace