foto

Štefan Graca

  • nar. 19.11.1929 (89 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 V rannej hmle
1988 Tokamak (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
1986 Riaditeľ (TV film)
1984 Drevená krava (TV film)
1982 Predčasné leto
Tušenie
1981 Súdim ťa láskou
1980 Posledná v abecede (TV film)
1975 Zlaté jabĺčko (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace