foto

Walter Coy

  • nar. 31.1.1909
    Great Falls, Montana, USA
  • zem. 11.12.1974 (65 let)
    Santa Maria, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Hay que matar a B.
1972 Pancho Villa
1971 Catlow
I Eat Your Skin
1967 El magnifico extranjero - a.z.
1961 Gun Fight
1960 Cash McCall
Five Guns to Tombstone
1959 Gunmen from Laredo
Na sever severozápadní linkou
Přestřelka v Dodge City
The Trap
Warlock
1958 Juvenile Jungle
1957 Hot Summer Night
Johnny Tremain
1956 Menace from Outer Space (TV film) - a.z.
Nejrychlejší střelec
On the Threshold of Space
Pillars of the Sky
Stopaři
The Young Guns
1955 Cult of the Cobra
Running Wild
Wichita
1954 Phantom of the Rue Morgue
Sign of the Pagan
Them!
1953 All the Brothers Were Valiant
So Big
1952 Bugles in the Afternoon
Flat Top
Poslední rodeo
1951 FBI Girl
1950 Barricade
Colt .45
Saddle Tramp
Under Mexicali Stars
1936 Love Letters of a Star

TV seriály

1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Flame in the Wind, A (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Mark Saber (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1958 South Seas Adventure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace