foto

Paul Birch

  • nar. 13.1.1912
    Atmore, Alabama, USA
  • zem. 24.5.1969 (57 let)
    St. George, Grenada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Covenant with Death, A
Kontrapunkt
Vítejte do Zlých časů
1966 Vyloupení banky v L. A.
1965 Slavní jezdci
1963 The Raiders
To je ale bláznivý svět
Uprchlík (TV film)
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
Public Affair, A
1961 Dva jeli spolu
1960 Dark at the Top of the Stairs, The
Pay or Die
Portrait in Black
Too Soon to Love
1959 Gunmen from Laredo
1958 Gunman's Walk
Queen of Outer Space
The Gun Runners
The World Was His Jury
Wild Heritage
1957 27. den
Gun for a Coward
Joe Dakota
Not of This Earth
Přelet přes oceán
Tattered Dress, The
1956 Everything But the Truth
Nejrychlejší střelec
The White Squaw
When Gangland Strikes
1955 Apache Woman
Day the World Ended
Doktorka ze Santa Fé
Muž bez hvězdy
Pět pušek
Rebel bez příčiny
The Beast with 1,000,000 Eyes
The Fighting Chance
1954 Cattle Queen of Montana
Ride Clear of Diablo
1953 System, The
The Eddie Cantor Story
Válka světů
1952 Assignment: Paris
Bonzo Goes to College
1949 Třetí muž
1948 Check Your Guns
Hawk of Powder River, The
The Westward Trail
Tioga Kid, The
Tornado Range
1947 Black Hills
Shadow Valley
1946 Cowboy Blues
That Texas Jamboree
The Fighting Guardsman
The Scarlet Horseman
Till the End of Time
1945 Daltons Ride Again, The
The Royal Mounted Rides Again

TV seriály

1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cannonball (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace