foto

David Baalcke

  • nar. 1966
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der große Rudolph (TV film)
Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
Rufmord (TV film)
2017 Fakjů pane učiteli 3
2016 Endstation Glück (TV film)
Polizeiruf 110 – Sumpfgebiete (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Krokodil (TV film)
Tatort - Allmächtig (TV film)
Třetí fáze (studentský film)
2012 Mobbing (TV film)
2010 Žid Süss - Film bez svědomí
2006 Leon & Lara (TV film)
Shoppen
2005 Gefühlte Temperatur
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
1992 Terroristen!, Die

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2014 Monaco 110 - Heiter bis tödlich (TV seriál)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace