foto

David Baalcke

  • nar. 1966
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
Ich und R (TV film)
Rufmord (TV film)
2017 Fakjů pane učiteli 3
2016 Endstation Glück (TV film)
Polizeiruf 110 – Sumpfgebiete (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Krokodil (TV film)
Tatort - Allmächtig (TV film)
Třetí fáze (studentský film)
2012 Mobbing (TV film)
2010 Žid Süss - Film bez svědomí
2006 Leon & Lara (TV film)
Shoppen
2005 Gefühlte Temperatur
2004 Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
1992 Terroristen!, Die

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2014 Monaco 110 - Heiter bis tödlich (TV seriál)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace