foto

Johannes Nussbaum

  • nar. 31.5.1995 (21 let)
    Mödling, Niederösterreich, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Radegund
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
2015 Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Fakjů pane učiteli 2
Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
2012 Blutsbrüder teilen alles
Diamantenfieber

TV seriály

2015 SCHULD nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Die Illuminaten (S01E04)
2014 Vorstadtweiber (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace