foto

Victor Garrivier

  • nar. 8.9.1931
    Crémieu, Francie
  • zem. 10.12.2004 (73 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tête haute, La (TV film)
2004 Les Revenants
Pédale dure
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
2003 Podivné zahrady
2000 Sentimentální osudy
1999 Pur moment de rock'n roll, Un
1998 Lautrec
Radeau de la Méduse, Le
1997 Le dernier été (TV film)
1996 Un samedi sur la terre
1995 Facteur VIII (TV film)
Francouzský polibek
Lettre ouverte à Lili (TV film)
1993 Chasseur de la nuit, Le (TV film)
Milujeme Matyldu?
1992 Ptáčnice (TV film)
1990 Nuit africaine, La (TV film)
Tatínkova sláva
1989 Prix du silence, Le (TV film)
1987 Houkání sovy
Irena et les ombres
Mois d'avril sont meurtriers, Les
1986 Argent, L' (TV film)
Tropique du crabe (TV film)
1985 Le transfuge
1983 Général a disparu, Le (TV film)
Hôpital de Leningrad, L' (TV film)
Pablo est mort (TV film)
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
Bonnes gens (TV film)
Kloboučníkovy přeludy
Un matin rouge
1981 Coup de torchon
Et pourtant elle tourne
Faut tuer Birgit Haas, Il
Chants de l'aube, Les (TV film)
Zvláštní případ
1980 Aéroport: Charter 2020 (TV film)
Audience (TV film)
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Le chat de Christine (TV film)
Mandarin, Le (TV film)
T'inquiète pas, ça se soigne
Traque, La (TV film)
1979 Belles manières, Les
Chaine, La (TV film)
Le point douloureux
1978 Temps d'une République: Un hussard noir en pays blanc, Le (TV film)
1977 Diable dans la boîte, Le
1976 Le Plein de super
Lovec hlav
Petit Marcel, Le
1975 Christophe Colomb (TV film)
1973 Buď zdráv, umělče!
Není kouře bez ohně
1972 Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
François Malgorn, séminariste ou celui qui n'était pas appelé (TV film)
Quelque part quelqu'un
Tragédie de Vérone, La (TV film)
1971 Crime et châtiment (TV film)
1957 Bonjour Toubib

TV seriály

2004 Ariane Ferry (TV seriál)
2003 Maison des enfants, La (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Une femme en blanc (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Tous en boîte (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Dictée, La (TV seriál)
Disparitions (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
Guerre en pays neutre (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
Vie fantastique des figures peintes, La (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Journal, Le (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Folie des bętes, La (TV seriál)
Homme au contrat, L' (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace