foto

George Wallace

  • nar. 8.6.1917
    New York City, New York, USA
  • zem. 22.7.2005 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Minority Report
2000 Sestřička Betty
1999 Andrew - člen naší rodiny
Doživotní šance
Živelná pohroma
1996 Jako vejce vejci
Svůdná nenávist (TV film)
1994 Moje druhá láska
Schemes
Téměř mrtví
Wyatt Earp: Return to Tombstone - a.z.
1993 Miracle Child (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)
Půlnoční podraz
1991 Boys, The (TV film)
Chraň si svůj život
Pronásledovaní (TV film)
1990 Makléři (TV film)
People Like Us (TV film)
Pohlednice z Hollywoodu
1989 Final Days, The (TV film)
1988 Hot to Trot
Pointa
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Věznice
1986 Jen mezi přáteli
Rodný syn
1985 Death in California, A (TV film)
1984 Protokol
1980 V roli kaskadéra
1978 Colorado C.I. (TV film)
Deadman's Curve (TV film)
1977 Billy Jack Goes to Washington
Tajná akta FBI
1976 Plavčík
Return to Earth (TV film)
The Cheerleaders (TV film)
1974 Skleněné peklo
The Swinging Cheerleaders
1973 The Six Million Dollar Man (TV film)
1971 In Search of America (TV film)
Švindl
1967 Caprice
1966 Retik, the Moon Menace (TV film) - a.z.
Vyloupení banky v L. A.
Za řekou je Texas
1962 Six Black Horses
1956 Great Day in the Morning
Star in the Dust
Zakázaná planeta
1955 Doktorka ze Santa Fé
Lovcova noc
Muž bez hvězdy
Soldier of Fortune
The Second Greatest Sex
Zuřivý úsvit
1954 Border River
Destry
Drums Across the River
The Human Jungle
1953 Arena
Francis Covers the Big Town
Pardon My Wrench
Star of Texas
The French Line
The Great Adventures of Captain Kidd
The Homesteaders
The Lawless Breed
The Lone Hand
Vigilante Terror
1952 Back at the Front
Ghost Buster
Japanese War Bride
Kansas City Confidential
Million Dollar Mermaid
Radar Men From the Moon
Sally and Saint Anne
Vysoké nebe
We're Not Married!
1951 Inside the Walls of Folsom Prison
Meet Danny Wilson
Muž v sedle
Submarine Command
The Fat Man
Up Front
1950 The Sun Sets at Dawn

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pekelné zvony (S06E15)
Akta X (TV seriál)
Odkázáni peklu (S09E08)
2000 Advokáti (TV seriál)
Liberty Bells (S04E20)
Death Penalties (S04E18)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Boys Will Be Girls (S06E13)
1997 Alright Already (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Modrý kód (S02E13)
1996 C-Bear and Jamal (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vyjednavač (S06E03)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
Gideon Oliver (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Magic Bus (S01E05)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Police Call (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky