foto

Serge Merlin

  • nar. 29.12.1932
    Sainte-Barbe-du-Tlélat, Alžírsko, Francie
  • zem. 16.2.2019 (86 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Já a Kaminski
2014 Pitchipoï
2012 Muž, který se směje
2011 La Mauvaise Rencontre (TV film)
2010 Suite parlée - récits de souvenirs enfouis
2005 L'Automne, c'est triste en été...
2004 Podivný zločin
2003 Le intermittenze del cuore
Une preuve d'amour (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
De l'histoire ancienne
2000 La Pierre à marier (TV film)
1999 Pepe Carvalho - Padre, patrón (TV film)
Šimon Mág
Šimon kouzelník
1997 Marie z Andělské zátoky
1996 La Comète (TV film)
Le Sang du renard (TV film)
Le journal du séducteur
1995 Město ztracených dětí
1994 Montana Blues
1993 Coma
1992 Nous deux
1991 Le Brasier
Le Maison vide (TV film)
1988 Le testament d'un poète juif assassiné
1983 Láska v Německu
1982 Danton
1981 Le Roi Lear (TV film)
1980 Tusk
Utolsó elötti ítélet
1978 La chanson de Roland
1970 Si seulement tu voulais regarder par la fenêtre (TV film)
1968 Osamělá vlčice
1967 Le golem (TV film)
1961 Samson

TV seriály

2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Louis la Brocante (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
La Rivière Espérance (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1992 La Guerre des privés (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky