foto

Marcel Champel

  • nar. 21.12.1926
    Aubenas, Francie
  • zem. 28.8.2013 (86 let)
    Ivry-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Au crépuscule des temps (TV film)
2003 Saint-Germain ou La négociation (TV film)
1998 Bonnes vacances (TV film)
1992 Cerf-volant, Le (TV film)
1986 Jean od Floretty
1984 Ave Maria
Černá listina
1982 Návrat Martina Guerra
Ubožáci
1981 Gueule du loup, La
1975 L'ortie (TV film)
1974 Beau-François (TV film)
La Cité crucifiée (TV film)
1971 Bouvard et Pécuchet (TV film)
Crime et châtiment (TV film)
L'échafaudage (TV film)
1968 Bas-fonds, Les (TV film)
1967 Julie de Chaverny Ou La double méprise (TV film)
La Bouquetière des innocents (TV film)
Marion Delorme (TV film)
1966 Destin de Rossel, Le (TV film)
Il faut que je tue Monsieur Rumann (TV film)
Or et le plomb, L'
1965 Marie Curie - Une certaine jeune fille (TV film)
Nick Carter et le trèfle rouge
1964 Woyzeck (TV film)
1963 Concerto de la peur, Le
1961 Reine Margot, La (TV film)
1960 Une gueule comme la mienne

TV seriály

2000 Žena zákona (TV seriál)
La Femme battue (S05E01)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1981 Martine Verdier (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1974 Chéri-Bibi (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Paní z Monsoreau (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Le trompette de la Bérésina (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace