foto

Pierre Vielhescaze

  • nar. 1940

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Dernière saison, La
Paní Bovaryová
1990 Le pitre (TV film)
Vězení - Není čas na spravedlnost
1989 L'Union sacrée
Manon Rolandová (TV film)
1988 Natalia
Un coupable (TV film)
1979 Coup de sirocco, Le
1974 Cadoudal (TV film)
1970 Doznání
1966 Or et le plomb, L'
1962 Nevítaný dědic
1959 Luční ulice

TV seriály

1990 Gorille, Le (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace