foto

Seiširó Kató

  • nar. 4.8.2001 (18 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hakubo
2016 Bókjó (TV film)
Kuhana!
2015 Ansacu kjóšicu
2014 Toi Yakusoku (TV film)
2013 Nintama Rantaró: Nacujasumi šukudai daisakusen! no dan
2012 Ai to Makoto
2011 Friends Mononoke-jima no Naki
Malí ninjové
2010 Sakuradamongai no hen
Srdíčko a Mňamka
Zatôichi: The Last
2009 Nakumonka
Sister (TV film)
2008 Five (TV film)
2007 Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
2005 Hoshi ni natta shônen

TV seriály

2016 Our House (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
2014 Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
2012 Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
2010 Jamato Nadešiko šiči henge (TV seriál)
Sayonara Aruma (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Saito San (TV seriál)
Tókjó šódžo (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
2005 愛と友情のブギウギ (TV seriál)
2004 Batsu Kare (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky