foto

František Procházka

  • nar. 29.9.1941 (78 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1995 Vápenička (TV film)
1994 Pohádka o splněných přáních (TV film)
1990 Jehlice sluneční paní (TV film)
1989 Než poznáš první úsměv (TV film)
Táta k příštím Vánocům (TV film)
1980 Každý má svůj stín (TV film)
1972 Kamenný kvítek (TV film)
1971 Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
1968 Křesadlo (TV film)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
1993 Strašidla a spol. (TV seriál)
Ať žije Theo (E06)
Past (E05)
Chrousti na šalvěji (E04)
další epizody (6)
1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dno (E04)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
další epizody (4)
1983 Stříbrná žíla (TV seriál)
Vedoucí a Gabriela (E06)
Objev (E05)
Fotografie (E04)
další epizody (6)
1979 Akce Muzeum (TV seriál)

Dokumentární

1999 Případ Leopolda Hilsnera (TV film)

TV pořady

1994 Písně zbožné, milostné a darebné (TV pořad)

Hudební videoklipy

1993 Jaroslav Uhlíř a Zdeněk Svěrák - Není nutno (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky