foto

František Procházka

  • nar. 29.9.1941 (77 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Jehlice sluneční paní (TV film)
1989 Táta k příštím Vánocům (TV film)
1980 Každý má svůj stín (TV film)
1972 Kamenný kvítek (TV film)
1968 Křesadlo (TV film)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dno (E04)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
další epizody (4)
1983 Stříbrná žíla (TV seriál)
Vedoucí a Gabriela (E06)
Objev (E05)
Fotografie (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1999 Případ Leopolda Hilsnera (TV film)

TV pořady

1994 Písně zbožné, milostné a darebné (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace