foto

Chiem van Houweninge

  • nar. 20.11.1940 (78 let)
    Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Helen Dorn - Unter Kontrolle (TV film)
Léto v Amsterdamu (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Schimanski: Loverboy (TV film)
2012 Das Millionen Rennen (TV film)
Die Männer der Emden
2011 Oranžové léto
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Láska na obzoru (TV film)
2008 Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2007 Das 100 Millionen Dollar Date (TV film)
Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall: Schwarze Tulpen (TV film)
2005 Na plný plyn (TV film)
Schimanski - Hřích (TV film)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
2002 Schimanski: Azyl (TV film)
2001 Schimanski: Děti pekla (TV film)
2000 Schimanski musí trpět (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
1999 Schimanski: Touha (TV film)
1991 Místo činu - Až po krk v blátě (TV film)
Místo činu - Pedofil (TV film)
Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1990 Gulle Minnaar, De
Místo činu - Léčitelé (TV film)
Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
Místo činu - Zbraň (TV film)
1989 Místo činu - Krvavá stopa (TV film)
Místo činu - Káťa mlčí (TV film)
Vražedný trojúhelník
1988 Místo činu - Moltke (TV film)
Místo činu - Samovazba (TV film)
1987 Místo činu - Falešná hra (TV film)
Místo činu - Zlomené květy (TV film)
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
Místo činu - Výměna (TV film)
Místo činu - Černý víkend (TV film)
1985 Místo činu - Dvojí hra (TV film)
1984 Místo činu - Smrt na stadionu (TV film)
Místo činu - Vlny za lodí (TV film)
Místo činu - Účet bez hostinského (TV film)
1983 Místo činu - Miriam (TV film)
1982 Místo činu - Dívka na schodech (TV film)
Místo činu - Neviditelný protivník (TV film)
Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film)
1981 Te gek om los te lopen
1975 De dwaze Lotgevallen van Sherlock Jones
1972 De inbreker

TV seriály

2014 Helen Dorn (TV seriál)
2009 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Die Oase (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Storm in mijn hoofd
1991 Místo činu - Až po krk v blátě (TV film)
1990 Místo činu - Léčitelé (TV film)
1986 Místo činu - Výměna (TV film)
1981 Come-Back
1980 Lieve jongens
1977 Rembrandt fecit 1669
1975 De dwaze Lotgevallen van Sherlock Jones
Zwaarmoedige verhalen voor bij de centrale verwarming
1972 De inbreker

TV seriály

2009 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
Sag mal Aah! (TV seriál)
1984 Schoppentroef (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1984 Místo činu - Vlny za lodí (TV film) - kniha
1982 Místo činu - Plyšová zvířátka (TV film) - kniha

Producentská filmografie

Filmy

2000 Negende uur, Het

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace