foto

Letitia Wright

  • nar. 31.10.1993 (26 let)
    Georgetown, Guyana

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

  • 2019 - (Vycházející hvězda)

British Independent Film Awards

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smrt na Nilu
2019 Avengers: Endgame
Guava Island
2018 Avengers: Infinity War
Black Panther
Cizinec ve vlaku
Ready Player One: Hra začíná
2017 Cake
2015 Urban Hymn
2014 Glasgow Girls
2012 Můj bratr ďábel
2011 Random (TV film)
Victim

TV seriály

2020 Small Axe (TV seriál)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Černé muzeum (S04E06)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Pán času (TV seriál)
Čelit havranovi (S09E10)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2003 Coming Up (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - Nice For What (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Oscar 2019 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce