foto

Georg Friedrich

  • nar. 31.10.1966 (53 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Narziss und Goldmund
2019 Kaviár
2018 Asphaltgorillas
Ende Neu
Nichts zu verlieren (TV film)
2017 Der Hund begraben
Divoká myš
Světlé noci
2016 Aloys
Divoká
Hotel Rock’n’Roll
Marija
Oma zockt sie alle ab (TV film)
Pokerface (TV film)
2014 Stereo
Superega
Vampírky 2
2013 Annelie
Mein blindes Herz
2012 Eastalgia
Jak změřit svět
Noční křik
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
2011 Dýchat
Faust
Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Můj nejlepší nepřítel
Oranžové léto
Über uns das All
2010 Aufschneider (TV film)
Frösche petzen nicht (TV film)
Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
Ve věku Ellen
2009 Contact High
Flores negras
Parkour
2008 Nordwand
2007 Das Wilde Leben
Import/Export
Nevychovaní
O Rampelníkovi
2006 Drsňák
Fallen
Klimt
2005 Kabale und Liebe (TV film)
Keller - Teenage Wasteland
Spiele Leben
V cizí kůži
2004 Auf Wolke 7
C(r)ook
Fräulein Phyllis
Hurensohn
Nacktschnecken
Silentium
Welcome Home
Šedá zóna
2003 Böse Zellen
Kaltfront
Tatort - Leyla (TV film)
Čas vlků
2001 Blumen für Polt (TV film)
Gelbe Kirschen
Pianistka
Psí dny
2000 Die Verhaftung des Johann Nepomuk Nestroy (TV film)
Polt muss weinen (TV film)
1999 Severní město
1998 Opernball (TV film)
Slidin' - Alles bunt und wunderbar
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 71 fragmentů chronologie náhody
Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1992 Kinder der Landstraße
1989 Sedmý kontinent
1988 A.D.A.M.
Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Sohn aus gutem Hause, Ein
1987 Tatort: Flucht in den Tod (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)
Steinbichler Geschichten (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)

TV seriály

2020 Freud (TV seriál)
Verdrängung (E08)
Katharsis (E07)
Regression (E06)
další epizody (8)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Der Verschwender (divadelní záznam)