foto

Frank Christian Marx

  • nar. Wittlich, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Hochzeitspolizei
2015 Wo willst du hin, Habibi?
2012 Männer zum Knutschen
2011 Geister: All Inclusive
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)

TV seriály

1994 Komisař Rex (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky