foto

Verena Zimmermann

  • nar. 7.11.1971 (47 let)
    Cologne, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Geister: All Inclusive
2010 Lady Pochoir
2008 Přítel

TV seriály

1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky