foto

Thierry Frémont

  • nar. 24.7.1962 (56 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tous les dieux du ciel
2017 À 2 heures de Paris
2016 Až odejdu (TV film)
2013 La dernière campagne (TV film)
Zamini
2012 Mon frère Yves (TV film)
Zarafa
2011 De force
Johanka v zajetí
Konec ticha
Radostná událost
2010 Djinns
La vénitienne (TV film)
Odsun
Ve spánku
2009 Associés, Les (TV film)
Blanche maupas (TV film)
Une affaire d'Etat
2008 Raboliot (TV film)
Sans état d'âme
2007 13 French Street
Divine Émilie (TV film)
2006 Djihad! (TV film)
Jízdenka do vesmíru
Tajnata kniga
Tygrova brigáda
2005 Říše tygra (TV film)
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
Méchantes filles
2003 Absolutně Scary
Les clefs de bagnole
Livraison à domicile
Wolfpack
2002 Femme Fatale
Jean Moulin (TV film)
2001 Au bout du rouleau
2000 Pour l'amour du ciel
1999 Ballade de Don, La
De père en fils (TV film)
Francouzův syn
Les Grandes bouches
Nadia et les hippopotames
1998 Retiens la nuit (TV film)
1997 Démons de Jésus, Les
1996 Rozmary řeky
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
Le petit garçon
Maria fille de Flandre (TV film)
1994 Rock'n'roll Control
1993 Abracadabra
1992 Terre brûlée (TV film)
1991 Děkuji, živote
Fortune Express
1990 Vie sur Mars, La
1988 Mon ami le traître
1987 Filmaři
Les noces barbares
1986 La chambre d'ami
1984 Capricieux, Les (TV film)

TV seriály

2018 Ponorka (TV seriál)
2017 Juste un regard (TV seriál)
Transferts (TV seriál)
La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2016 Accusé (TV seriál)
L'histoire d'Arnaud (S02E02)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2002 Maigret (TV seriál)
Maigret a obchodník s vínem (E37)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)

Dokumentární

2007 La Française doit voter
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace