foto

Sam Palladio

  • nar. Pembury, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Princess Switch
2015 Zázračné kouzlo
2013 Hra na hraně
2011 7lives

TV seriály

2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Nashville (TV seriál)
Beyond the Sunset (S06E16)
I Don't Want to Lose You Yet (S06E15)
For the Sake of the Song (S06E14)
další epizody (15)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2012 Cardinal Burns (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
Someday You'll Call My Name (S01E03)
I Can't Help It (If I'm Still in Love with You) (S01E02)
Pilot (S01E01)
Walking and Talking (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

TV pořady

1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace