foto

Širó Sano

  • nar. 4.3.1955 (65 let)
    Jamanaši, prefektura Jamanaši, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Damašie no kiba
Fukushima 50
Mia
Okásan no hibaku piano
2019 Hitocubu no mugi: Ogino Ginko no šógai
Kiširjú sentai rjú soldier: The movie - Time slip! Kjórjú panic!!
Ukijo no gakka (TV film)
Wî â Ritoru Zonbîzu
2018 Henkan kóšónin icuka, Okinawa o torimodosu
Kumano kara: Into the šingú
Wataši wa zettai jurusanai
2017 Haha: Kobajaši Takidži no haha no monogatari
Hopeiro no júucu
Parks
2016 Chihoshi wo Kau Onna (TV film)
Jukionna
Kamen Rider heisei generations: Dr. Pac-man tai Ex-Aid & Ghost with Legend Rider
Kuro no Shamen (TV film)
Narijuki na tamašii
Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
Tatara samurai
Yuriko-san no Ehon (TV film)
2015 Bikû
Eniši: The Bride of Izumo
Gekidžóban Bikú
Jishaku Otoko (TV film)
Kono jo de ore/boku dake
The Last Cop (TV film)
2014 Higanbana - Onnatachi no Hanzai Fairu - (TV film)
Idainaru, šurarabon
Jishaku Otoko (TV film)
Kagi no kakatta heja (TV film)
Kaseifu wa Mita! (TV film)
Kinki
Kuroi Fukuin (TV film)
Monooki no Piano
Oh! Father
2013 Ashita e no Tooka Kan
Bakushin: Nagasaki no sora
Jiken'ya kagyô (TV film)
Miroku
Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
Taka no tsume GO ~ utsukushiki eriēru shō nioi purasu ~
2012 Kaizoku Sentai Gokaija Tai Uchu Keiji Gyaban Za Mubi
Kaizoku sentai Gôkaijâ vs Uchuu keiji Gyaban the Movie
Nami no tô (TV film)
Nazotoki wa Dinner no Ato de - Special (TV film)
Reberu 7 (TV film)
Rich Man, Poor Woman in New York (TV film)
Sennen no yuraku
Utahime
2011 Dóki (TV film)
Hayabusa
Hesomori
SP - Keishichou Keigoka (TV film)
Wasao
2009 Dare mo mamotte kurenai
Daremo Mamorenai (TV film)
General Rouge no gaisen
Host no Nyobo (TV film)
Masakiku araba
Miyoko Asagaya kibun
Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Romanšatači
Shugo Tenshi
Toši densecu sepia (TV film)
アマルフィ 女神の報酬
2008 Cukidži Uogaši sandaime
Egao wo Kureta Kimi ~Joi to Doukeshi no Chousen~ (TV film)
Jitsuroku Rengosekigun
Jume no micuketa ošietaru! (TV film)
Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
Kitaro a odvěká kletba
Komori seikatsu kôjô kurabu
Nidžusseiki šónen
Perusona
Sekai de Ichiban Utsukushii Yoru
Team batista no eikó
Ten to Chi to
Za kódo: Angó
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Jitsuroku rengô sekigun: Asama sansô he no michi
Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
2006 Kurai tokoro de machiawase
Oyayubi sagashi
Triple Kitchen (TV film)
Yubisaki de Tsumugu Ai (TV film)
2005 Inu no eiga
Jógiša: Muroi Šindži
Jókai daisensó
Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
Tantei džimušo 5: 5 number de jobareru tanteitači no monogatari
Watasareta bamen (TV film)
2004 Godzilla: Final Wars
Higuči keibuho 2: Rio – Suijóbi no sacudžinšha (TV film)
Infekce
Kanzen naru shiiku: akai satsui
Och, ten domovní profi wrestling!
2003 Kimi no mama de
Sanma no adži (TV film)
Tenshi no kiba
Time Limit (TV film)
Šuka: Keišičó kjóhaku džiken (TV film)
2002 Aiki
Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
Picaresque
2001 Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
Kewaiši
Ostří meče
2000 Kjógoku Nacuhiko: Kai – Šičinin misaki
1999 Godzilla 2000: Millenium
1997 Cat's Eye
1996 Ihatov gensó: Kendži no haru (TV film)
1995 Endless Waltz
1994 Kowagaru hitobito
Mainiči ga nacujasumi
Rampo
Waga jinsei saiaku no toki
1992 Seišun dendekedekedeke
1990 Ware ni ucu joi ari
1989 226
Ten chlap je magor!
1962 Chuť makrel

TV seriály

2020 Watašitači wa dóka šite iru (TV seriál)
2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Ošii keidži (TV seriál)
Top League (TV seriál)
2018 Confidence Man JP (TV seriál)
Genkai danči (TV seriál)
Harassment Game (TV seriál)
Sego-don (TV seriál)
Sick's Spec Saga (TV seriál)
99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2017 Gin to Kin (TV seriál)
Haru ga Kita (TV seriál)
Iši cubute (TV seriál)
2016 Higanbana: Keišičó sósa nanaka (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Last Cop (TV seriál)
Urutoraman Ôbu (TV seriál)
2015 Haretsu (TV seriál)
Ičiro (TV seriál)
Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
Šingari (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Kuu neru Futari Sumu Futari (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa (TV seriál)
Osoroshi (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
Tokusó (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Furueru Ushi (TV seriál)
Mierino Kashiwagi (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
2012 Bunšin (TV seriál)
Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Makete katsu - sengo wo tsukutta otoko Yoshida Shigeru (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 Deka Wanko (TV seriál)
Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Micu no adži (TV seriál)
2010 Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Kjúkei no kója (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
Sakuja kono hana (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
Gyoretsu no 48 Jikan (TV seriál)
Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Kaze ni maiagaru biníru šíto (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Seigi no mikata (TV seriál)
2007 Hitogata Nagashi (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Kuitan 2 (TV seriál)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi 2007 (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Kuitan (TV seriál)
PS Rashoumon (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
2005 Onna keiji mizuki: Kyôto rakunishisho monogatari (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Dollhouse (TV seriál)
Vanpaia hosuto (TV seriál)
2003 Dokushin 3 (TV seriál)
Kyohansha (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Mai ritoru shefu (TV seriál)
Shoro Nagashi (TV seriál)
Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Kangei! Dandžiki goikkó-sama (TV seriál)
Platonic Sex (TV seriál)
2000 Food Fight (TV seriál)
Hjakunen no monogatari (TV seriál)
Style! (TV seriál)
Trick (TV seriál)
1999 Good News (TV seriál)
Kimi to ita mirai no tame ni 'I'll be Back' (TV seriál)
Mama Chari Deka (TV seriál)
Peach na Kankei (TV seriál)
1998 Love and Peace (TV seriál)
1997 Aoi tori (TV seriál)
Garasu no kucu (TV seriál)
1996 Gimu to Engi (TV seriál)
Good Luck (TV seriál)
Sono Ki ni Naru Made (TV seriál)
Tomei ningen (TV seriál)
1995 Chonan no Yome 2 ・ Jikka Tengoku (TV seriál)
Sashow Taeko Saigo no Jiken (TV seriál)
Yo nimo kimjó na monogatari (TV seriál)
1994 Chonan no Yome (TV seriál)
Hana no Ran (TV seriál)
Watashi no Unmei (TV seriál)
1993 Daburu kitchin (TV seriál)
Dare ni mo Ienai (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)
1992 Tókjó Elevator Girl (TV seriál)
Zutto Anata ga Sukidatta (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1990 Tobuga gotoku (TV seriál)

Dokumentární

2016 Henri Mitowa: Zen to hone
2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky