foto

John A. Gallagher

  • nar. 1955
    Flushing, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sarah Q
2015 The Networker
2010 The Aristofrogs
2004 Cupidity
2000 Blue Moon
1999 Penance
1997 The Deli
1994 Men Lie
1990 Lovec v ulicích
1982 Beach House

Dokumentární

2014 Lazarus Running

Producentská filmografie

Filmy

2018 Sarah Q
2015 Sam
2007 Mother's Day Massacre
2006 Insurgents, The
2004 Cupidity

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Sarah Q
2015 Sam

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace