foto

György Gazsó

  • nar. 28.5.1957 (63 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Láz
2017 Egy szerelem gasztronómiája
Whiskey zloděj
2011 Istanbul
Poslední rapsodie (TV film)
2010 Apacsok (TV film)
2009 Tour
2007 Buhera mátrix
Lora
Nincs kegyelem
2006 Rokonok
2005 Az igazi Mikulás
Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
Člověk bez osudu
2004 A miskolci boniésklájd
2003 Autobus přijel
Szent Iván Napja
2002 Kísértések
Náměsíčníci
2001 VII. Olivér
1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1995 Itt a vége, pedig milyen unalmas napnak indult (TV film)
1994 Három idegen úr (TV film)
1991 Három növér, A (TV film)

TV seriály

2021 Doktor Balaton (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
další epizody (9)
2020 Doktor Balaton (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2019 Nofilter (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
2018 Egynyári kaland (TV seriál)
Apró kis hazugságok (S03E05)
Oroszlánkölyök és cseresznyevirág (S03E04)
Nyúlszezon (S03E01)
2017 Eszméletlen (TV seriál)
2015 Munkaügyek (TV seriál)
A kísérlet (S04E17)
Motiválj, ha tudsz! (S04E16)
Lélekdrazsé (S04E14)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Vacsoraháború (S04E12)
Karantén (S04E08)
Sir Ond (S04E05)
další epizody (12)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Fogyivilág (S03E12)
Elvíra férje (S03E11)
Imre megtér (S03E10)
další epizody (21)
Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (13)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Elvira veszte (S02E04)
Táppénzcsalás (S02E03)
Szombaton az irodában (S01E28)
další epizody (16)
Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky