foto

Tom Pelphrey

  • nar. 28.7.1982 (37 let)
    Howell, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mank
2019 Crazy Alien
2015 Anchors
Blink
The Girl Is in Trouble
2014 Sebastien
2013 Tiger Lily Road
Turtle Island
2012 Junction
Tak promiň, že žiju!
2008 Vyletět z hnízda

TV seriály

2020 Ozark (TV seriál)
Fire Pink (S03E09)
Nerozluční přátelé (S03E08)
Tvůj dům je i můj dům (S03E06)
další epizody (7)
2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Frequently Recurring Struggle for Existence (S04E15)
2018 Iron Fist (TV seriál)
Duel (S02E10)
Nekonečná válka (S02E09)
Citadela na prahu pomsty (S02E08)
další epizody (10)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Drak si hraje s ohněm (S01E13)
Zastav velkého šéfa (S01E12)
Paní všech muk (S01E09)
další epizody (11)
Policie Chicago (TV seriál)
Favor, Affection, Malice or Ill-Will (S04E15)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fashionable Crimes (S17E20)
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Před mrtvými se neschováš (S03E07)
další epizody (7)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Vina (S01E10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Uniform (S02E11)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Mluvící hlavy (S01E04)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Pochybnosti (S01E18)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost in the Machine (S04E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda na pláži (S07E06)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E19)
2006 The Burg (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce