foto

Olli Haikka

  • nar. 4.6.1966 (53 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 95
Napapiirin sankarit 3
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2012 Tenkrát na severu
2011 Risto
2008 Blackout
2006 Keisarin salaisuus
Král telenovely
2005 Holka, ty jsi hvězda
2003 Hymypoika
1995 Huuto

TV seriály

2018 Ivalo (TV seriál)
2012 Kimmo (TV seriál)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (6)
2003 Sisaret (TV seriál)

Dokumentární

1999 112 auttajat (TV seriál)
1998 Blondirundi: "Feministinen manifesti"

TV pořady

2011 YleLeaks (TV pořad)
1999 Ugrilampaat (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
Maailmassa on virhe (TV pořad)
1995 Koiravisa (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Ivalo (TV seriál)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
další epizody (10)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Paskaduuni (S01E09)
Viimeinen pari kaapista ulos (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2005 Pääroolissa (TV seriál)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Dokumentární

1998 Blondirundi: "Feministinen manifesti"

TV pořady

2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)
2003 Kivatsulle.tv (TV pořad)
1998 Maailmassa on virhe (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Majakka (TV seriál)
Käärme paratiisissa (E05)
Panttivanki (E02)
2005 Firma (TV seriál)
Shown etiikka (E05)
2003 Sisaret (TV seriál)

Dokumentární

2003 Näin tehdään Itse valtiaat (TV film)
Näin tehtiin Hymypoika (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Itse valtiaat (TV seriál)

Dokumentární

1998 Blondirundi: "Feministinen manifesti"

Host

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky