foto

René Ifrah

  • nar. 2.1.1972 (49 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 So einfach stirbt man nicht (TV film)
2018 Nancy
2016 Shakespeares letzte Runde (TV film)
2015 Franziskas Welt: Hochzeiten und andere Hürden (TV film)
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV film)
Die Pastorin (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
2010 Cesta do Sudánu (TV film)
2009 Únos vlaku 1 2 3
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
2007 Das 100 Millionen Dollar Date (TV film)
2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Kosher
Last Performance
Niemand liebt Dich so wie ich
Strach Fay Grimové
The Stoning
Zores (TV film)
2005 Warum Ulli sich am Weihnachtsabend umbringen wollte
Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Das Blut der Templer (TV film)
Grüße aus Kaschmir (TV film)
Za mořem
2003 September
2002 Hartova válka
Mann mit den grünen Augen, Der (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)

TV seriály

2021 The Equalizer (TV seriál)
Glory (E02)
2019 God Friended Me (TV seriál)
Scenes From an Italian Restaurant (S01E16)
2017 The Punisher (TV seriál)
Nebezpečí nablízku (S01E11)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (6)
Aféra (TV seriál)
308 (S03E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2016 Aféra (TV seriál)
304 (S03E04)
301 (S03E01)
Katie Fforde (TV seriál)
První láska (E24)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Boogie Dark (E04)
Reconnaissance (E03)
Bulling Through (E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
další epizody (7)
2014 Believe (TV seriál)
Katie Fforde (TV seriál)
Láska nezná hranic (E16)
2013 Katie Fforde (TV seriál)
Srdce pro dva (E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wir sind nicht allein (S12E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Presumed Guilty (S14E10)
2012 Katie Fforde (TV seriál)
Diagnóza láska (E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Akce Hiob (S17E07)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Trénink s pálkou (S03E11)
Když svatí jdou (S03E06)
2010 Katie Fforde (TV seriál)
Láska na vysočině (E01)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Pečovatelka (S02E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Steakový nůž (S01E07)
Pilot (S01E01)
Polda z Marsu (TV seriál)
Domov je tam, kde si pověsíš své pouzdro na pistoli (E11)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Hey! Mr. Pibb! (S02E04)
2008 Kmotra (TV seriál)
Die Patin - Teil 3 - Kein Weg zurück (E03)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dluh (S07E01)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
2006 Stolberg (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
2003 Altair in Starland (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Wahnsinnsweiber (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
1996 Mensch, Pia! (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1990 Zákon a pořádek (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky