foto

Alexej Vesjolkin

  • nar. 15.8.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lovi moment
2014 Děň duraka
2003 Radosti a strasti malého lorda

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
2014 Vsjo mogut koroli (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky