foto

Patrick Winczewski

  • nar. 27.9.1960 (58 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zeit der Gesichter
2009 Katzenleben (studentský film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
1999 Údolí stínů
1997 Heiß und kalt (TV film)
1996 Jarní vánice (TV film)
1995 Unvergeßliches Wochenende... auf Mallorca, Ein (TV film)
1994 Moffengriet - Liebe tut, was sie will (TV film)
1992 Záblesk
1989 Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)
1985 Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)

TV seriály

2012 Kriminalista (TV seriál)
Nestyda (S06E05)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein fragwürdiger Deal (S07E02)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Typisch Mann! (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelleben (S02E09)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Todesflug (S01E08)
1995 Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bucht der Milliardäre (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
2014 Tatort - Blackout (TV film)
Tatort - Winternebel (TV film)
2012 Tatort - Nachtkrapp (TV film)
2011 Tatort - Im Netz der Lügen (TV film)
2010 Tatort - Bluthochzeit (TV film)
Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
2008 Místo činu - Trest smrti (TV film)
2003 Ein mörderisches Spiel (TV film)
Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
2000 Ein anderes Leben (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Ausgerudert (S01E08)
Wer wagt, verliert (S01E07)
Genug ist genug (S01E06)
další epizody (4)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
Der letzte Fall (S17E01)
Einmal im Leben (S16E25)
2015 Huck (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rossis Fall (S13E14)
Irre (S13E13)
Der Zobel (S13E11)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Teufel im Himmelreich (S12E18)
Graf Porno (S12E17)
Das Monster (2) (S12E11)
další epizody (4)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote im Wald (2) (S11E24)
Die Tote im Wald (1) (S11E23)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödliches Landleben (S08E24)
Mordsache Jugendklub (S08E23)
Im Fokus (S08E22)
další epizody (4)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Callgirl (S08E09)
Maskenball (S08E07)
Unerwarteter Nahschuss (S07E16)
další epizody (6)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Voll Stoff (S06E13)
Mein Freund (S06E11)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der menschliche Faktor (S05E20)
Rufmord (S05E19)
Musikalisches Opfer (S05E18)
další epizody (5)
2004 Sabine!! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf der Flucht (S04E07)
Mord ist sein Hobby (S03E17)
Die blinde Zeugin (S03E15)
další epizody (5)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Musenkuss (S03E02)
Liebeswahn (S03E01)
Schuld ohne Sühne (S02E08)
další epizody (6)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace