foto

Harry Groener

  • nar. 10.9.1951 (66 let)
    Augsburg, Bavorsko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
Lék na život
2015 Ďábelská posedlost
2014 Bread and Butter
2002 Manna from Heaven
O Schmidtovi
Road to Perdition
2001 Zánik světa (TV film)
Životní role
1999 Buddy Boy
1998 Doktor Flastr
Vášnivý tanec
1997 Amistad
1982 Country Girl, The (TV film)
1980 Brubaker

TV seriály

2017 Ghosted (TV seriál)
The Machine (E05)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Maják (S09E08)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
The Slice Girls (S07E13)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Divadelní hra (S03E09)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hlavou proti zdi (S05E20)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Bodnutí mrtvé včely (S02E03)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena z letiště (S01E10)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk versus kobra (S03E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
2004 Huff (TV seriál)
Útok a Pepper (S01E02)
2003 Mayor, The (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zdroj moci (S07E20)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lekce (S07E01)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Letošní holka (S04E15)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál) - herec, a.z.
Maturita 2/2 (S03E22)
Maturita 1/2 (S03E21)
Volby (S03E19)
další epizody (9)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Cesty lásky (S03E08)
Čokoláda pro kapelu (S03E06)
Školní ples (S03E05)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Posvátná půda (S03E07)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Plecháč (S03E20)
1988 Dear John (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2003 'Buffy': Season 3 Overview

TV pořady

1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace