foto

Bernard Marié

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Čtyři chlapci jedné noci (TV film)
2009 Temps est à l'orage, le (TV film)
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)
2002 Zázračný čich (TV film)
1996 Une femme contre l'ordre (TV film)
1988 Rats de Montsouris, Les (TV film)

TV seriály

2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
2003 Fargas (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři ženy (E26)
1996 Groupe nuit (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret klade past (E23)
Maigret ve Finsku (E22)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1985 Canon paisible, Le (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky