foto

Laurent Petitgirard

  • nar. 10.6.1950 (69 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 La marquise des ombres (TV film)
2009 John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
2008 Un souvenir (TV film)
2007 Sang noir, Le (TV film)
2004 Quand la mer se retire (TV film)
2003 Là-haut, un roi au-dessus des nuages
Orages (TV film)
2000 Marion et son tuteur (TV film)
1999 Gaffe Loulou! (TV film)
Quasimodo d'El Paris
1998 Terminale
Un amour de cousine (TV film)
1995 Bonjour tristesse (TV film)
1993 Contrôle d'identité (TV film)
Drôles d'oiseaux
La classe américaine (TV film)
Une femme sans histoire (TV film)
1992 À deux pas du paradis (TV film)
1990 Lacenaire
Stirn et Stern (TV film)
1986 Mariage blanc (TV film)
Nuit du risque, La
1985 L'énigme blanche (TV film)
1983 Dans la citadelle (TV film)
1982 Fausses notes (TV film)
1981 Asphalte
Roi des cons, Le
1980 La Nuit de la mort !
1978 Amant de poche, L'
1976 Diable au coeur, Le
1975 Růžové poupě
1973 Un officier de police sans importance
1972 House of Lovers
Pente douce, La

TV seriály

2005 Maigret (TV seriál)
Maigret a Severní hvězda (E54)
2004 Maigret (TV seriál)
Maigret a sedm křížků (E53)
Maigret a společnice (E52)
Maigret v rodinném penzionu (E51)
další epizody (6)
2003 Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři milenci (E45)
Maigret a kněžna (E42)
2002 Maigret (TV seriál)
Maigret ve škole (E41)
Maigret a hubatá služka (E40)
Maigret a ministr (E38)
další epizody (4)
2001 Maigret (TV seriál)
Maigret a otevřené okno (E36)
Můj přítel Maigret (E35)
Maigret a milovnice diamantů (E34)
2000 Maigret (TV seriál)
Maigret a lepší lidé (E33)
Maigret a smrt účetního (E32)
1999 Maigret (TV seriál)
Vražda v kupé první třídy (E31)
Maigret a mrtvý tulák (E30)
Čekání na vraha (E29)
1998 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý z trati (E28)
1997 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý ve vaně (E27)
Maigret a čtyři ženy (E26)
Maigret a ministrant (E25)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
Maigret a přístav v mlze (E20)
1995 Belle Époque (TV seriál)
Police des polices (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret má strach (E24)
Maigret a Saint-Fiacre (E19)
Maigret na dovolené (E18)
další epizody (4)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a stará dáma (E16)
Maigret se mýlí (E15)
Maigret a smrt Cecílie (E14)
další epizody (6)
1993 Des héros ordinaires (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)
Maigret a vzpurní svědkové (E09)
Maigret se brání (E08)
1992 Maigret (TV seriál)
Maigret a noc na křižovatce (E06)
Maigret a tělo bez hlavy (E05)
Maigret a rozkoše noci (E04)
další epizody (5)
1991 Maigret (TV seriál)
Maigret a dlouhé bidlo (E01)
1990 Chillers (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Papež František: Muž, který drží slovo
1999 Versailles, la visite

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace